Spune-mi

Юрий Татомиров
  14.02.2020 год.
   К И Ш И Н Ё В
      (Mold.)
Spune-mi iubita mea,
De ce nu vii la mine?

Eu te astept mereu,
In noptile senine.

Astept sa te cuprind,
Caci mor de dorul tau,

Astept sa te alint,
Mi-e greu,mi-e tare greu.

Spune-mi scumpo,spune,
Mi-e inima carbune...

Cu ce eu te-am jignit,
Ca tu m-ai parasit?

Te-ai avintat in cer,
Lasandu-ma intristat,

Iar eu inca m-ai sper...
Sa stii nu te-am uitat.

De ce m-ai parasit?
Doar stii ca te-am iubit,

O,inger sfant si drag,
Te-stept sa-mi vii in prag.