Пытаннi Леанiду Пранчаку

Леонид Пранчак
ПЫТАННІ ЛЕАНІДУ ПРАНЧАКУ

 Для публікацыі на серверы  Stihi.ru рыхтуецца вялікае інтэрв’ю з Леанідам Пранчаком, паэтам, драматургам, журналістам, аўтарам тэкстаў больш як 600 песень, якія складалі і складаюць рэпертуар вядомых беларускіх гуртоў ПЕСНЯРЫ, ВЕРАСЫ, СЯБРЫ, БЯСЕДА, шматлікіх эстрадных спевакоў.
Паэт адкажа на пытанні сваіх прыхільнікаў, падзеліцца вопытам дзейнасці па ахове аўтарскіх правоў, узгадае пра сустрэчы са славутамі асобамі сучаснасці.
Пытанні Леаніду Пранчаку можна задаваць праз сервіс Stihi.ru
«Написать личное сообщение», а таксама на гэтай старонцы ў выглядзе рэцэнзій.

Дзякуй!