Неважно

Лисс Губерт
             Аутично и апатично,
                Очень медленно,хаотично.
                Безразлично и не типично,
                И наверное очень лично,
                В чем-то где-то патриотично,
                А порою и неприлично.
                Механически и статичино,
                Но порою и феерично, 
                Иногда даже романтично,               
                И загадочно и мистично,
                Дерзко,глупо, пессимистично,
                И наверное как обычно
                Год прошел....