14. 02. 2020

Дмитрий Погребняк 555
Ми вже не віримо зайвим чудесам
любов за щастя чомусь не вважаємо
ніколи не робимо ще подяку небесам
а почуття - скоріш знайти бажаємо...
Але вони ніколи на дорозі не валяються
і ми на подив...їх знайдемо в собі
а ти їх не чекаєш - а вони з'являються
і запалає - надії промінь у пітьми...
Тоді любов майбутній шлях осяє
і зустріч подарує нам радісне життя
нас доля один до одного штовхає
в обіймах- втрачені відчуєш почуття...