Зустрiч-2020-2

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Поки людина жива-ніщо не втрачено
ніколи у любові не існує перепон
тоді ми долю запрошуємо на побачення
адже у серця немає ніяких заборон...
Поки людина жива-на все про все є шанс
і ми повинні в своєму ставленні переконати
завжди в відносинах є маленький нюанс
всі наші рухи обміркувавши треба починати...
Пока людина жива-вона чекає щастя
і долю можно в одну мить змінити
у прагненнях своїх головне не здасться
і справжні почуття - не вдасться зупинити...