Особа

Беспалов Павел
Чи є кристали в життю нашім?
Чи є там золото,чи ні?
Чи в життю життя без фальші?
Чи є у нас звичайний сміх?

Кристали - почуття і вірність
А золото то є любов
Ми загубили в хащах ніжність
І б'ємо в серце знов і знов

Людину вбили ми в собі
І почуття ми поховали
Спалили "нас" ми у вогні
І навіть янголи ридали

І уповільнено диха
Ми в очі посміхнемось дітям
Нас обіймає всіх земля
А ми винищуєм століття