життя рiзне

Вера Деревьянко
Життя різним в нас буває
Горем щастям душу напуває
ЛюБлю щастя
в горі плачу
Я З нього просвітку небачу

В горі біль велика  скука


Победить нужна наука
Но только счастье прилетит
Оно горе победит...
Я меняюсь на ходу и счастливая по жизни йду...

Я кайфую насолоджуюсь життям
Воно дарує мені тям...
Я тямуща відчуваю
В морі щастячка себе купаю...