Все хотят... укр

Евгения Кобикова
Всі хочуть молодих  і довгоногих..
А я мала...і дуже чемний вік.
І хоч вчепи собі на лоба роги, 
лиш посміється стрічний чоловік. 

Всі  хочуть юних,  свіжих і здорових.
І розум не приваблює мужчин. 
Блондинка! Губи! Вищипані брови. 
Осина талія, кілограмовий  грим...

Нема ніяких шансів. Перемога
мені не світить.  І тому одна
іду спокійно всі моі дороги, 
і душу всю досліджую до дна.

Яке то щастя, щоб зустріти рідну!
З надією крокую до кінця.
Терпіння силу маю я завидну
і від коханого очікую гінця.

Всі хочуть молодих і довгоногих... А я мала... і дуже чемний вік. 
Та десь й мене шукає по дорогах
якийсь, що буде рідний, чоловік...


25 грудня 2019 р