Роберт Геррик. N-177 Рай

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-177) Рай

Рай – это хор блаженных душ чудесный,
А в центре хора – Сам Отец Небесный.


Robert Herrick
177. Paradise               

Paradise is, as from the learn'd I gather,
A choir of bless'd souls circling in the Father.