Душею

Игорь Кознарский
Я журавлем полину в небо,
Щоби зостатись на віки,
Залишу тут я після себе
Усе, що вдалось за роки.

Нічого вічного немає,
Життя дароване на мить,
У ньому всякеє буває
І біг років цих не спинить.

Пробачте всі, кого образив,
Пробачте всі, кого любив,
Я жив не так, як вам хотілось,
А жив лиш так, як я умів.

04.09.08