Прийняття

Светлана Кравчук 379
Я кохаю себе до… ниточки.
Й моє серце не гнітить жаль.
Форми тіла – це Бога виточки.
Він не вкроїв у них печаль!

Я кохаю себе і вікую, –
Землю скрашую наддобром.
Не приймаю себе… лиш безликою.
Не приймаю себе зі злом.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
14.01.2020
18: 27
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.