Архетип та свiдомiсть

Светлана Кравчук 379
Так, я хочу тебе та пізнаності!
Замежевих галактик, світів!
Так, я хочу тебе та знаності…
І щоб мене ти теж так хотів.

Я бажаю тебе як подиху.
Як води з джерела для пиття.
Ми за руку з тобою ходимо
Заплітаючи зміст у життя.

Розбираємось і формуємо
Все найкраще, що нам до душі.
В підсвідоме безпечно мандруємо:
Ти малюєш. Я – пишу вірші.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
14.01.2020
23:23
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.

      (продовження)
Лиш для нас є усі особливості.
Навіть більше, ніж «над» чи «до».
Відкриваються волі можливості.
Зайвим поглядам всім на зло.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
14.01.2020
23:33
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.