a iнколи це

Александр Ярошевский
а інколи це просто кольором світла
впливає на мізки хвиля застигла

жовте тепло печера багаття
 
червоне вовче он як виють браття
сірі
 
зелене від ряски до неба
 
синього неба де хліба не треба
 
ні жовтого хліба
червоного м'яса
зеленої паші
ой ти ж же!

 
там в небі тиша
за громи гучніша
синя мовчазна
дише