Рифмораппорт-369 Барон на баране...

Николай Бушенев
- Барон
           на баране.

- Бурон
           на "Буране".

- Платон
           на платане.

Девон
           на диване.

- Бизон
           на бизани?

- Беллон
           на Билане?!..

- Лимон
           на лимане?

- Гитон
           на гитане?

- Питон
          на Питане?

- Аргон
           на органе?

- Кук? Он!
           На Кукане?!

16 февраля 2020 г.