Прызнанне

Александр Бохан 4
На кладзбiшчы вецер свiшча,
Саракаградусны мароз,
Раздзьмувае папялiшча
Да душэуных вашых слез...

Паволi  цягнуцца гады
Да цiхага спакою,
I гэты лес I я, I ты
Дзялiлi мiж сабою.


Але не здолеу я трываць-
Сыйшоу раней, саскочыу-
Даю магчымасць пакахаць
Таго, каго захочаш.

Жыцце мае ды адыйшло,
Заучасна адзвiнела,
Хацеу б дадаць яшчэ чаго,
Што у сэрцы набалела.

Ды не зауважыш ты мяне,
Цi, як раней, прыдушыш.
Лепш застануся у труне
Ляжаць I вас варушыць.

На кладзбiшчы вецер свiшча,
Саракаградусны мароз,
Раздзьмувае папялiшча
Да душэуных нот i слез...