Отрута

Александр Шевченко 62
Отрута.

Без сумніву, і без вагання,
Ти жадібно вдихнеш отруту -
Найсолодкішу в цілім світі,
Що називається кохання...

Не допоможуть тобі ліки -
Бо, сам вже прагнеш ту заразу,
Немов, змирившися одразу,
Що будуть сліз широкі ріки...

16-02-20.