Хто занадто

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Хто занадто часто озирається назад
легко...може спіткнутися і впасти
той і серця свого не слухає порад
ще мабудь ніколи не знайде щастя...
Хто занадто часто чіпляється за спогад
змін...ніяких особистих не трапляється
треба змінювати на життя свій погляд
і тоді тяга до майбутнього з'являється...
Хто занадто часто почуттями нехтує
важко...грюкнути дверима наостанок
тільки доля нам піти на ризик стверджує
і знайти кохання-заміть зайвих обіцянок...