Що у св1т1 найбрудн1ше

Ольга Назарова 4
Що у світі найбрудніше?
Наше серце, друже мій.
Ти його віддай пошвидше
Господу й скоріше змий

Всі гріхи Кров"ю Ісуса-
Він за тебе постраждав
На Голгофі, Кров проливши,
І життя Своє віддав,

Щоб прийшла кожна людина
До Небесного Отця
Й примирилась через Сина:
Спаса, Господа, Творця.

Щоб Ісус у твоїм серці
Народився і в нім жив-
Для гріха потрібно вмерти
Й жити Господом Святим.

Це так просто...Це так складно,
Коли сам ти, без Творця
Намагаєшся мінятись
І поразки без кінця

Терпиш, друже мій, постійно.
Перемога у Христі!
Лиш Ісус один-єдиний
Є надія, друже мій.

Увесь бруд, гріховну нечисть
Кров Ісуса змиє всю.
Хай Ісус панує в серці
Й спасе душечку твою.

Слава Богу нехай лине
Із сердець і з наших уст!
Перемога в Божім Сині!
Слава Тобі, наш Ісус!