То холодно, то зл сно...

Валентина Пащенко 2
   То холодно, то злісно,
   Тремтить душа в полоні
   Живого іще тіла.
   Чогось сверблять долоні.

   Ця права - привітаюсь,
   А з ким, я ще не знаю,
   І злюсь чогось без краю,
   Прощеннячка питаю.

   А ліва - будуть гроші,
   Що щастя не дають,
   Та все таки хороші,
   Поможуть вибрать путь.

   Життя так недолуге,
   Чомусь гримить війна...
   Ніяк ця чорна смуга
   Так довго не мина!