Любовь

Карпенко Наталия
Кохання

Ви не дивіться так мені у вічі, -
Не вам душі моєї стогін зрозуміть.
Така самотня я в зимовій січі,
Чекаю трепетно кохання світлу мить.

І ось дзвінок, знов чую тихий голос,
Говорить ніжно він, я більше
лиш   мовчу;
Як прагне сонця ще зелений колос, -
На крилах думки  до коханого лечу…

Мороз на шибці висіче мережку,
Мені даруючи небачену  красу…
Немов найтонше скло, я обережно,
Через роки палке кохання пронесу.

Січень 2013