Д. Л

Екатерина Лютая
Чи ти любиш мене, кажи,
Поки нас не торкнувся дощ,
Поки він не розмив сліди
Твоих рук на моїх волоссі.
Не залишилося межі,
Та хвилина на двох також.
Я з тобою щаслива йти,
Після дощу назавжди сонце.