Я не для Вас

Мария Этьен
Я не для Вас.
Не смейтесь:
Это грустно.
Для вас –
Молчание моё –
Искусства
Бесследный шаг,
Забытый жест,
Потерянное чувство,
Сменяющееся тоской
Невысказанных слов,
Беззвучный стон
В глазах –
Прощение моё –
Погас.
Как грустно
И смешно:
Я не для Вас.