Nasticai

Галина Чиореску
Odata cu primavara venita in lume,
Atit de gingasa esti si plapinda
Si porti un drag si frumos nume,
O, cit de dulce esti, placuta si blinda !


Esti tesuta din raze de soare,
Iar ochii tai emana lumina.
Nastica, esti fermecatoare,
Iar inima ta de dragoste-i plina !


Esti eleganta si stilata,
O mama - nemaipomenita !
Ce draga-mi esti, scumpa mea fata !
Fii mereu adorata de toti si iubita !


Iar copilasii - doi ieduti,
Ce zgomotosi prin casa alearga
Si pozne fac, si sunt draguti,
Iar tu le dai dragostea-ntreaga.


Fii binecuvintata, scumpa mea,
Totdeauna sa ai parte numai de bine,
Iar eu in rugaciuni te voi purta,
Ca Domnul in toate sa se-ngrijasca de tine !