Хуртовина з блискавок

Вадим Федорук
Чоловік та жінка,-
одного птаха два крила.
Літа, де і не приснилось
Літа, де ніколи не була.
Моя голубка білосніжна, лети!
Лети та визволяй
закоханих людей від гніту,
лихих нав*язаних ідей,
Їх дух та тіло - окриляй!
роби серця їх ніжні
неначе дві сніжинкі снігу