Сън в превод на лилия охотницкая

Росен Русев
      
Автор: Р. Русев

Моят сън си,
сънуван всяка вечер.
Мечтите ми,
онази песен,
заспалото море,
след отлива рапаните
и мидите изхвърлени,
и мириса на сол и водорасли.
Звезди, небе
и ти във моят сън...
Сънуван всяка вечер...

СОН
Превод ЛИЛИ ОХОТНИЦКАЯ

Мой сон - ты,
снится каждый вечер.
Мечты мои,
эта песня,
уснувшее море,
после отлива выброшены
рапаны и мидии,
и запах соли и водорослей и.
Звёзды , небо
и ты в моём сне...
Снится каждый вечер...