Тридцять!!!

Вира Украинка
Тридцять років. Кругла дата.
Слава Богу, Він провів.
Хочемо тебе вітати
Побажати безліч днів.

Хай Господь веде щоденно,
Хай складається життя,
Святом буде все буденне,
Сяйвом заіскрять літа.

Побажаємо достатку,
Щастя, радості, тепла,
Тільки злагоди й порядку,
Доля б світлою була!
2020
©Віра Українка