Акварельн муки

Светлана День
Пожовкли паперові дні,
й чарівні акварельнi брами
брудними річками спливли -
Тепер темніють тільки плями.

Гортаю спогадів альбом,
ілюзій кольорових обрій,
Мої картини - давній сон,
Їх не існує.. I це - добре!!

А творчі муки - не біда!
     Де мої пензлі?
        Де  вода?