Бiлокрилий мiй птах...

Тамара Ненчина
Білокрилий мій птах величаво підноситься вгору.
І на крилах поважно несе  гідно прожиті літа.
Тобі вже шістьдесят! Це суттєва частина життя,
Миловидна, натхненна краса відкривається зору.

Ти - колиска моя, мої мрії та сни кольорові,
Рідне сонячне місто, де диво-тюльпани цвітуть.
Де повітряні кульки обрали небесний маршрут.
Як творінню квітневому личить купатись в любові!

Ти - трудяга-гірник, що залізну руду добуваєш,
Із глибинних віків нам відлунює пращурів клич.
Скільки вже закарбовано пам"ятних дат і облич,
Ти ж сторінки своєї історії всі пам"ятаєш.

Тож приймай, ЮВІЛЯРЕ, духовні й душевні дарунки,
Книги, вірші, поеми, картини, вітальні листи,
Наші усмішки, квіти..., (на це заслуговуєш ти),
Найніжніші обійми, весняні палкі поцілунки.

До 60-річчя рідного міста Горишні Плавні (Комсомольськ-на-Дніпрі)