Одне бажання

Ирина Галавина
У кожнiй думцi i у кожнiм словi
Одне бажання - iншого нема -
Щоб закiнчилась клятая вiйна,
А ще, щоб всi були живi й здоровi,

Щоб нашi дiти i малi онуки
Впiзнали щастя мирного життя,
Нехай чека їх свiтле майбуття,
Де лише в свято вiд салюту гуркiт,

I де на дiлi, не лише в промовах,
Все зроблять, щоб скiнчилася вiйна.
Таке бажання - iншого нема -
У кожнiй думцi i у кожнiм словi.