Сени кутдим

Камила Юлдашева
1. Сени кутдим - сен келмадинг,
Кўнглимда бўшлик пайдо бўлди,
Юрак адо.
Сабабини сўрамадим,
Кўрганда индамадим,
Хамон юрак вайрон.

Нима килишимни билмайман,
Азобланаман.
Ўзимни хар ёнга ураман,
Куяман.

Накорат:
Юрак вайрон,
Юрак хайрон,
Юрак вайрон,
Бу ишингдан бўлдим хайрон.
Афсус, ишонч тамом,
Афсус, ишонч тамом.

2. Фараз килгин: мен келмасам,
Сенга хабар бермасам,
Бардошингни синасам.
Сабабини суриштирсанг,
Жавобим ололмасанг,
Асабинг бўлса таранг.

Нима килишингни билмасдинг,
Азоб чекардинг.
Ўзингни хар ёнга урардинг ,
Хуноб бўлардинг.

Накорат:
Юрак вайрон,
Юрак хайрон,
Юрак вайрон,
Бу ишимдан бўлма хайрон.
Дема - ишонч тамом,
Афсус, ишонч тамом.

  22 февраля /2020г.