коханому на день народження

Лана Виноградова
13 років ми у шлюбі,
15 років разом, любий!
А я так само тебе кохаю!
Та з Днем народження вітаю!

Бажаю часу більше мати,
Мо, перестанеш ти бурчати!
Бо не залізні в мене нерви!
Натягнуті уже, як верби!

Мій бородатий чоловіче,
Прошу я не впадати в відчай,
Коли виходить, не як хочеш!
Бо помилятись, то не злочин!

Бажаю друзів вірних мати,
І більше вдома відпочивати,
І гратися з дітьми охоче,
І серце тішити жіноче.

Нехай здійсняться наші мрії,
Дарують настрій хай події –
Поїздки, тури, відпочинок!
З тобою власний наш будинок!

Сашко, іще я дуже хочу,
Здійснив щоб мрію ти жіночу –
Собі купив щоб джип новенький!
Й мені щось… ..гарне та маленьке/мені автівочку маленьку.

Права, ти пам’ятаєш? маю!
Водить своє авто бажаю!
Яскравих хочу я емоцій,
Щастило щоб на кожнім кроці!

Жило щоб в домі нашім щастя
Вночі, і вранці, повсякчасно!
Від грошей пухли щоб кишені,
І картка від купюр зелених!

Здоров’я, радості, удачі,
Тоі бажаю. Щоб задачі,
Вирішував любі без крику!
Був ідеальним чоловіком!

Життя бурлить нехай, як ртуть,
Можливості нехай ростуть,
Кохання наше не тьмяніє,
Здійсняться всі бажання й мрії!

Емоції нехай вирують,
Хай діти щастя нам дарують,
Свята хай весело проходять
В новій країні, на природі.

Хай гумор нас не покидає,
Хай множиться усе, що маєм.
Сашко, щасливим завжди будь –
Бо в цьому й є життя вся суть!