***

Вера Деревьянко
уют тепло і благодать
Бог рішив подарувать...

я живу і насолоду маю щастячко душою обіймаю...
поцілунки як зцілунки
обнімашки і в букашки
дарують гарні почуття.
і прикрашають всім життя...