К продажу земли

Иван Малеев 2
якщо скупити землю
всю навкруг села
( жаль що в мене грошей
на все це нема)
чиї будуть люди
що живуть в селі
чи будуть державні
чи будуть мої?

якщо державні люди...
з якими правами?
а якщо мої...
будуть кріпаками.

адже я хазяїн
то й буду творити
ніхто мені не вкаже
що маю робити.