Рыбалка

Иван Малеев 2
А чого це ти з рибалки
прийшов у помаді
на чолі і на щоках
і на шиї з заді?

Розкажу,сміятись будеш
що зі мною сталось
Та здається мені жінко
все це показалось.

На став приїхав,розложився
тихо під вербою
і від сонечка напяв
тента над собою.

Спочатку вирішив поснідать
є хліб, ковбаси палка
раптом бачу як з води...
вилазить русалка.

В рукі пляшка,в другій склянка
мені наливає
випив я і закусив
й вона випиває.

І до мене так глаголить
сумно бути одною
то ж дозволь мені посидіть
хоч трішки з тобою.

Посиділи,закусили
і мене зморило
гарно стало,мов туманом
зверху нас накрило.

Очумався,русалка каже
гарно було з тобою
отак мене розцілувала
й зникла під водою.

Якщо тебе ота русалка
гарно цілувала
жаль мені,що з собою
тебе не забрала.