***

Вера Деревьянко
прилетіло ЕНЕЛО
сіло прямо у село
тут зійшлось багато люду подивитися на чудо
воно знялось і полетіло в іншім місці знову сіло.
і там зійшлось багато люду щоб подивитися на чудо
до сих пір воно літає собою людство удивляє...