Новi Санжари

Михаил Высоцкий
Музыка Павла Дворского, слова мои…

Країна бевзів, холуїв,
І мрії всі – примари.
Молитви, спів, Тернопіль, Львів,
Ну і, звичайно, що Санжари…

Нові Санжари, і не потрібні яничари,
Ненависть царить у цій країні наяву.
Гірш ніж хазари, і вам потрібні санітари,
І мені сумно, що у країні цій живу.

Як шини знов, і знов горять,
Середньовічно, рясно…
Така страна сама згора,
Втікайте всі завчасно…

Нові Санжари, і не потрібні яничари,
Ненависть царить у цій країні наяву.
Гірш ніж хазари, і вам потрібні санітари,
І мені сумно, що у країні цій живу.

Чи прийде час, коли зоря,
В країні цій настане?
Не знаю я, не вірю я,
І бачу лиш омани…

Нові Санжари, і не потрібні яничари,
Ненависть царить у цій країні наяву.
Гірш ніж хазари, і вам потрібні санітари,
І мені сумно, що у країні цій живу.

22.02.20 20:33-20:45