23-ле!

Василий Бэлэк
23 – ле!
Јирме ;чле јерлештер
Уткуулдайдым ј;рексип!
Јууда; Т;р;л коорыктар,
Уулдар, адалар, биригип.

Т;р;л корыыр санаалу
Бастырабыс ј;ректер,
Т;;ей ја;ыс санаалу,
Бирлигибис коорыктар!

Амыр-энч; акаалап,
Кериш-согыш јоголзын;
Ада-Эне с;;нгилеп,
Каарыктаныш ыраазын!