Рим наш

Шишикин Александр
Донецьк, Луганськ це Україна,
А Крим то і подавно наш!
Там: "Слава Україні" - лине
Розносе путінський міраж.

Вони усі у Неньку хочуть,
Бо тут Еуропа, благодать.
Тарифом тут з людей не смокчуть,
Не хочуть землю продавать.

Ми МВФ давно послали,
Бо незалежнії пани.
Їм "ще не вмерлу" - заспівали,
Їх поскидавши зі спини.

Злякався крепко й дядько Сорос,
Від незалежності димить.
Розвіяло в країні морок,
Ну рай! Та що там говорить.

На мову крепке рівноправ'я
Свобода й воля язику.
Свободи більшої не знав я,
Це лібертаріанства бум!

Не ходять зграями фашисти,
Таки Еуропа, наша мать.
Не б'ють безкарно журналістів,
Кубань до нас іде вступать.

В Криму всі ходять, Славу славлять,
Їм в Україну так кортить,
Турбіни на півострів ставлять,
Щоб з горами до нас валить.

Куб газу - тридцять сім копійок,
Відкрили шельф у Броварах.
Вже не купуєм у Россії,
Бо газ ворожий - та ну нах.

Не личить справжнім патріотам,
Бензин із газом купувать.
А ріст товарообороту, -
Та не дай Бог! Та не бувать!

А пенсія - дві тищі баксів
Зарплата - десь до чотирьох.
Країна вся пливе в релаксі
Бо держе слово наш не лох.

Прийшла весна, всіх посадили,
Бо президент не лох у нас!
Що обіцяли - те зробили,
У профіль видно і в анфас.

Прокинувся, відкрив я очі,
Не зрозумію, сон чи яв.
А рот мій Славу сам шепоче,
Так тихо, наче щось украв.


Телеграмм: Полит стихи.