Севасанми?

Камила Юлдашева
1. Кўчада юрарман,
Увиллар шамол.
Тўрт тарафдан бокар
Бўм-буш хиёбон.
Истагим шу онда сен билан бўлмок,
Тафтингни хис этмок якинрок.

Бирга-бирга якинрок,
Бўлсин-бўлсин иликрок.
Бирга-бирга  якинрок,
Ёркинрок.

Накорат:
Севасанми,севасанми?
Юрагингни очасанми, айт?
Айт, качон, айт качон?

2. Тез уйга кайтарман -
Жим-жит хонадон.
Тафтинг согинарман,
Эслаб беармон.
Севишингни билсанг,
Келакол тезрок.
Хаётимни килгин ёркинрок.

Бирга-бирга якинрок,
Бўлсин-бўлсин иликрок.
Бирга-бирга якинрок,
Ёркинрок.

Накорат:
Севасанми,севасанми?
Юрагингни очасанми,айт?
Айт, качон, айт, качон?

   23 февраля /2020 г.