Це все

Николай Иванович Мельник
Це все важливіше за гроші,
Совість, честь, свята душа,
Не купити ці барва хороші,
Яскравість дуже хороша.
....
Приспів:
Коли ловиш себе на згадці,
І пролітаєш спогадами мрій,
Ти знову десь в душі у сказці,
З роками марно не старій.
....
Ніде нам вірність не купити,
Чесність, злагоду в житті,
Води джерельної попити,
Поспати в лісі в небутті.
....
Піднятись  ввись туди за хмари,
Де кінчаються вони,
Зірок відчути ніжні чари,
Коли не маєш ти вини.
....
Моя пісня