Де цв1те дерев1й

Екатерина Гнатенко
     Де цвіте деревій,
     Там, де дички ростуть,
     Моі роки з-під вій,
     Небесами пливуть.
     І малина така! -
     Солодка смакота...
     Там, де пасіки рій -
     Моі роки з-під вій.

     Моі роки летять
     Та уже не звенять!
     Моі друзі ідуть
     В Вічність - іх не
     Піднять!!!.
     Моі щирі думки,
     Моі теплі слова -
     Ви, онуки моі!
     Ваші чудні дива!!!

  ...Я така не своя
     І ти, мій краю,
     Не мій...
     Лиш цвіте деревій...
     Лиш цвіте деревій...

     20.03.2016 року.
     село Сорокотяги.