В1чн1сть

Екатерина Гнатенко
     Летять журавлі і лелеки
     І гуси летять, ластІвки...
     Ви, МАМО, далеко-далеко,
     Назавжди пішли, навіки.

     А ми, поспішаєм на цвинтар,
     Могили святі обробить,
     І лиш фотографіі витвір
     Шепоче вустами нам - жить!

     Живемо ми, МАМО, живемо -
     Копаємо, сієм, орем.
     До правнучки Вашоі йдемо,
     З життя найцінніше берем!

     Ви, МАМО, далеко-далеко,
     Назавжди пішли, навіки!
     Від Вашого серця у вічність
     Крилаті  летять  ластівки.

        17.04.2016 року.
        село Сорокотяги
        Б.Церківський район
        Киівська область