Овечка

Олись Лапковский
Проростають насінини любові. До інших.
Моя суцільна зверненість до тебе.
Я більше не буду твоєю.
Мій боже.
Ти спускаєш мене  на землю зі своїх долонь.
Як бути без шепоту твого, без теплих обіймів?
Ти руки розкрив до отари.
Я овечка, одна з поміж  інших.