Апогея на ласките

Петр Пенчев
АПОГЕЯ НА ЛАСКИТЕ

Като за първи път изживяваме всичко -
нетърпение, целувки след чаша с червено.
Даже прегръдките ни са различни,
когато в очите ми се оглеждаш еленови.

Знаем какво ще се случи по-късно -
чувствата от това се разгарят по-силно.
В очакване сърцата ни ще се пръснат
и се изпълват с любвеобилност.

Искаме по-бързо да притъмнее,
за да разкрием още неизвестни секрети.
На ласките да достигнем апогея.
До дъно любовта си да усетим...

22.07.2017 г.
3609 Хитревци
Петър Пенчев