Пасмiхайся

Владимир Кушарев-Вода
Я птушку шчасця сваю
Адпускаю ў цяпло-
Сама цяпер спяваю-
І паўсюль лятаю.
У космас вольны лячу
каметы абміная,
Цябе я марыць навучу,
Цяпер адна мы зграя...

Прыпеў:
Толькі пасміхайся,
пасміхайся невагомасці
павер і аддайся
пасміхайся.

Спаймаць на вуду
Караблі мы смаглі,
Малюем час мы з карцін
Сальвадора Далі,
І іржы, над безданню
мне вочы абвяжы ,
Мы танчым з ветрам,
За крылы яго схапіць
яго паспяшы...

Прыпеў:

Прыпеў:
Толькі пасміхайся,
пасміхайся невагомасці
павер і аддайся
пасміхайся