Укр. Якому радий кожний новий г1сть

Анатолий Ляпатинский
Яка чудова в нас природа
і навесні і восени,
коли у зелені вершини і левади,
коли у квітах навіть бур"яяни.
З весни цвіте бузок, тюльпани і нарциси,
а хризантеми з літа до зими,
і я у цій природі народився
у перші дні, далекої війни.
Хтось критикує устрій влади Рад,
хтось землю відібрав у навколишніх селах,
а я ще й зараз згадую уклад
в селі Червоний Яр, і Лепетмиха і Веселе.
А ось, село Кавказ колгоспом залишився
в якому, хто працює, той і їсть,
за всі роки, всіх згуртував, зміцнився
якому радий кожний новий гість.
Їх голова відкрив спортивну школу,
де вчителі виховують дітей,
із навколишніх сіл, довкола
з прошарку бідних та знедолених людей.