Гъатхэ

Шефруков Адам Рамазанович
Гулъхэр къызэlокlых
Гъатхэр къытфэсыгъ
Жьыбгъэм сыпегъокlы
Фабэр къытфихьыгъ

Бзыумэ яорэды
Къысфырещы гум
Тамэхэр къысеты
Сытреlаты чlым

Сыда къысэхъулlэр?
Хэты къысиlон?
Къежьэгъэкlэ гушlор
Сэ зышъхьарысхъон

Дунае кlэракlэм
Тыгъэр къыферэпс
Фызэlуехы гъатхэм
Нэгур, тичlыопс.

Ным упэсэлъытэ
Ащ нахь лъапlэр сыд?
Гъатхэм илъэпытэ
Сэ сигъашlэ тхыд.


1.03.2020 илъ.
къ. Инэм