Я належу уся лиш Тоб1

Ольга Назарова 4
Все я маю в Ісусі Христі.
Тож належу душею і тілом,
Своїм духом, Господь, лиш Тобі
Й скрізь піду за Тобою я сміло,

Бо попереду йдеш Ти, Ісус-
Можу впевнено, твердо ступати:
Вбережеш від падінь і спокус,
Зможу все у житті подолати.

Я належу уся лиш Тобі,
До граминочки вся й до краплинки;
Прославлять хочу, Бог Пресвятий,
Тебе думкою, словом і вчинком.

О, Святий Дух, Ти знаєш усе,
Тож веди і навчай беззупинно
По стежині життєвій мене,
Щоб я славила Божого Сина

Усім серцем і цілим життям
Й до останнього подиху була
Тобі відданим, вірним дитям,
І Твій голос постійно щоб чула.