Весне ты радуйся

Борис Леонов
Весне ты радуйся подруга и сердце вновь ты открывай для друга
С дуновением ветра , цветением дуба радуйся , радуйся жизни подруга
Радуйся цветам , радуйся котам ,
Радуйся тому что жизнь стала мила .