Натхнення

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Чарує осіння врода
Сріблястим відтінком дощів.
Панує пожовкла згода
На ковдру барвисту гаїв.

Пташиним прощальним співом
Востаннє радіють ліси.
Зникають останки гніву
В полоні стрункої краси.

Бурхлива ріка натхнення
Не знає межі берегів.
Одвічне життя знамення –
Казковість осінніх снів.


25.09.2008р.